Paul Andre' på pallen

Paul Andre på topp

Paul Andre' på pallen sammen med Njål Åmås, Klepp, som vant compoundklassen. Paul Andre' til høyre.

Paul Andre' Hagen hadde en god helg i Kristiansand under det årlige Kristiansand Open i Gimlehallen. Stevnet samlet over 100 deltagere og er ett av flere stevner i Norges Cup'en.

Det skytes over to dager, med 18 meter på lørdag og 25 meter på søndag. de 8 beste i hver klasse de to stevnene går til en "superfinale" til slutt på søndag. Paul Andre' var best i recurveklassen etter de to dagene og skjøt seg gjennom finaleskytingen helt fram til finalen der han møtte Bård Nesteng fra Fredrikstad. Her ble det veldig jevnt, så jevnt at det måtte shoot-off til for å avgjøre hvem som skulle ta hjem førsteplassen. Det var Paul Andre' som hadde pilen nærmest senter i shoot-off'en og tok hjem seieren i klassen.

Vandrepokalen blir delt ut til bestemann sammenlagt etter to dager, og her var jo Paul Andre' bestemann og han satser på å ta den til odel og eie til neste år.

For å se resultater fra stevnet på lørdag kan du gå inn på denne linken her: http://nor.service.ianseo.net/Competitions/2014/2014036/2014036.pdf

eller her for søndagens stevne:
http://nor.service.ianseo.net/Competitions/2014/2014037/2014037.pdf